Contact : Mon-Fri from 9am till 8 pm, Sat from 9am till 4pm

Home

Out of a million, making you special!

Vanda Clinics is een gespecialiseerde kliniek voor verjonging van het gelaat.

Onze artsen zijn specialisten in het gebruik van Botox® en fillers en hebben opleidingen gevolgd in verschillende gerenommeerde klinieken. Wij begrijpen uw wens om een aantrekkelijke en jonge uitstraling te hebben en u ook zo te voelen.

In de loop der jaren wordt onze huid aangedaan door verschillende factoren zoals roken, stress en andere ongezonde gewoontes. Dit, tezamen met het natuurlijke verouderingsproces, de zwaartekracht en teveel blootstelling aan zonlicht, versnellen het proces tot vorming van rimpels. Eén van de oplossingen hiervoor zijn injectables (Botox® en fillers). Injectables worden soms ook wel non-invasieve of liquid facelifts genoemd. Deze procedures zijn extreem populair geworden omdat het snel is en zonder (permanente) bijwerkingen.

Het is relatief pijnloos doordat onze specialisten state-of-the-art technieken en materialen gebruiken. U kan na de behandeling gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten.

Maak vandaag nog een afspraak.

Injectables

Voorbeelden van probleemgebieden welke behandeld kunnen worden (met Botox® en fillers): Rimpels voorhoofd, fronsrimpels Kraaienpootjes (fijne rimpels onder de ogen en rond de ooghoeken) Wenkbrauwlift Lijntjes bij de lippen (rokerslijntjes)…

Read More